Jsou bohužel životní situace, které nám dávají pořádně zabrat. Je pravdou, že občas si na průšvih zaděláváme sami a to tím, že nechceme poslouchat rady těch, kteří to s námi myslí dobře. Skoro každý v životě stojí před volbou si zapůjčit peníze. Tak vyřídit si první úvěr, pokud je člověk řádně zaměstnaný a nemá špatnou bonitu, to není žádný problém. Především pokud se bude týkat čerpání spotřebního úvěru nebo krátkodobé půjčky.
rozdělené úspory
Dokonce ani financování automobilu a dalších podobných produktů nebude tak obtížné jako vyřízení hypotéky na koupi vlastního bydlení. Možná nebude problém si otevřít několik produktů. Spotřební úvěr, kreditní karta, kontokorent a další různě uzavřené smlouvy jsou možná výhodné, ale pouze do té doby, než se mají všechny splácet. Najednou to přesvědčení, že to přece zvládneme hravě platit je rázem pryč. Již není nikdo, kdo by pomohl.

Půjčky, které nedají spát

Na vysoké splátky všech možných půjček nezabírají žádné prášky na spaní pro klidný spánek. Je to tvrdá realita, kterou musíme nějakým způsobem řešit. A rozhodně to nebude tak, že uzavřeme novou smlouvu na další nesmyslnou zápůjčku. Cíl je jasný, teď se potřebujeme nějakým způsobem nadechnout a přestat platit ty hrozně vysoké úroky, jelikož díky nim se výše splátek nějak nesnižuje. Stačí tak málo, navštívit banku, případně nějakého ověřeného věřitele, který nám může poskytnout sloučení všech dlužných částek. Tento proces se nazývá konsolidace půjček. Je to skutečné řešení a lék na naše trápení. Snížíme tím naše astronomické splátky, tím snížíme výdaje a skutečně ušetříme mnoho peněz.
panáčci na grafu
Jaký je postup?
– Je nutno vyhledat věřitele a s ním probrat svoji situaci. Pokud máme špatnou bonitu, malý příjem nebo jinou překážku, tak bohužel nemusíme u bankovního úřadu obstát, to ale neznamená se vzdávat, ale hledat dál. Vyjít vstříc může i nebankovní subjekt.
– Věřitel po domluvě zaplatí všechny naše otevřené půjčky a úvěry, tím dojde k jejich úplnému zaplacení.
– Může se tak člověk vyplatit i z exekuce.
– Na nás je pak si domluvit jednu platbu, která bude únosná pro náš rodinný finanční rozpočet.
– Hlavně se již nikdy nedostat do takových problémů, ačkoliv většina lidí se z takových situací ponaučí, není nad osobní zkušenost.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup